Cultuur in het kerkje is een initiatief van Jan en Corrie van de Velde en Sjaak Keijzer,om het protestantse kerkje naast de kerkelijke functie meer te betrekken op cultureel/muzikaal gebied. Vanwege de ambiance en sfeer is dit kerkje een ideale locatie voor intieme concerten. Kleinschaligheid is het sleutelwoord .Het concert moet ook passend zijn in het kerkje en vooral dichtbij het aanwezige publiek.

In 2015 is gestart  met een aantal concerten (Duo da Capo, Janvandeveldegroep,Duo de Thuiskomst en Martine Westenbroek and Friends .Het publiek wist deze concerten al snel te waarderen en we kunnen nu al spreken van naamsbekendheid rond Cultuur in het Kerkje. De positieve reacties in de media en van de bezoekers spreken voor zich. Ook in 2017 staan er weer vier concerten ingepland (zie hiervoor programma.)

Wilt u graag dit initiatief ondersteunen dan kan dat door middel van sponsoring en donateur te worden. Voor informatie kunt u bellen met Jan van de Velde, tel nummer 0167-503104 of mail ons uw vraag/mededeling via het contactformulier van deze website.